Dauwexcursie Waddenvereniging

Ervaar in de stilte van de ochtend de wonderen van het wad. In de stilte van de ochtend komt het wad tot leven en is ze misschien wel op haar allermooist. Kom jij met ons meegenieten? We maken een 2 uur durende wandeling over het Wad en stoppen op verschillende plekken waar de gids uitleg geeft over het wad, het getij en andere bijzonderheden. Kom mee op ontdekkingsreis en ervaar al het moois van de Waddenzee!

• 4 tot 20 personen

• Formerum

• Natuur

• alle leeftijden

Locatie

Vertrek op de waddendijk ter hoogte van Formerum aan het eind van de Westerboutenweg.

Belangrijk om te weten

Kledingadvies: Warme, winddichte (boven)kleding, korte broek of legging. Geen blote voeten, of sandalen! Draag goed schoeisel dat strak zit, helemaal dicht is en vies mag worden (gympen/surfschoenen). Schoentjes zijn ook te huur voor € 1, - per paar. In het boekingsproces wordt dit aangegeven. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Beschikbaarheid en prijzen

april ‘24

mei ‘24

Waddenvereniging Excursies

Wie een bezoek aan Terschelling brengt, brengt een bezoek aan het enige natuurlijke werelderfgoed in Nederland. De Waddenzee wordt wereldwijd erkend als uniek natuurgebied, iets om trots op te zijn. En dat is de Waddenvereniging zeker! Wat het gebied zo uniek maakt, ervaar je het beste tijdens een excursie in het gebied. Tijdens de zomermaanden organiseert de Waddenvereniging samen met enthousiaste vrijwilligers bijna dagelijks activiteiten op het wad en strand van Terschelling. Er zijn verschillende excursies: wadexcursie, sleepnetexcursie en kinderstranddag. Wees welkom en ervaar het Werelderfgoed Waddenzee op een compleet nieuwe en bijzondere manier.

VVV Terschelling

VVV Terschelling

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief