Gps-tocht

Ontdek de mooiste plekken met de gps-tocht van Mooi Weer. Je kunt het te voet of op de fiets gaan doen.

Burg. Reedekerstraat
8881 CB
2 jan 2020 | 11:00 tot 30 okt 2020 | 15:00

Het eiland Terschelling is uitermate geschikt voor schitterende fiets- of wandeltochten. Wij laten je door middel van een gps de mooiste plekjes van het eiland zien. Deze gps-tochten variëren van een standaard gps-tocht (zeer geschikt voor gezinnen) tot compleet op maat gemaakte gps-tochten, waarbij wij samen met jou de locaties bepalen en de vragen maken. Om de gps-tocht extra aan te kleden kunnen wij onderweg een aantal teambuildingsactiviteiten inbouwen. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Voor familie's elke dag privé te boeken, start in de ochtend.

Komende data

2 jan 2020 | 11:00 tot 30 okt 2020 | 15:00