SUP tour bij Surfschool Terschelling

Een adembenemende Stand Up Paddling tocht over de Waddenzee langs natuurgebied de Boschplaat.

Lees meer
Wierschuur
Oosterend

Boeken

Beschrijving

Uniek zijn onze SUP tochten over de Waddenzee, waar we je onder begeleiding van een gids meenemen langs één van de mooiste plekjes van Terschelling. Een ontspannende tocht waarbij je met weinig wind over spiegelgladde zee peddelt en je versteld zal staan van het weidse uitzicht over het waddengebied.

De tocht vind plaats aan de oostkant van het eiland. Je peddelt met een wijds uitzicht over natuurgebied de Boschplaat en in de verte de Friese kust.

Het verzamelpunt is bij de Wierschuur in Oosterend. Hier is een ruime parkeerplaats waar je de auto kan neerzetten. De fiets kan je bij het Wad zetten of je pakt het OV naar Oosterend. Mocht je navigatie nodig hebben, navigeer dan naar ‘de Wierschuur’.

Kenmerken

Type

  • excursie

Thema's

  • Voor groepen
  • Strand
  • Actief en sportief
  • Wadden

Kaart & omgeving

Oosterend

Oosterend was ooit het meest oostelijke puntje van Terschelling. Hier hield het eiland vroeger op. Maar het eiland is gegroeid. Nu ligt Oosterend aan de rand van de uitgestrekte wildernis van Europees Natuurreservaat en Dark Sky Park de Boschplaat. Waddenzee Unesco Werelderfgoed ligt hier letterlijk voor de deur. Het dorp zelf is klein, maar fijn. Er zijn enkele restaurants, fietsverhuur, kleine supermarkt, overnachtingsmogelijkheden, een aantal veehouders en een kaasmakerij.

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL