Wadexcursie: voel, ruik en proef het Wad

Ontdek hoe de bodem van de Waddenzee voelt, ruikt en proeft. Ooit op de bodem van de Waddenzee gelopen? Twee keer per dag valt de wadbodem droog en heb jij de kans om er te lopen. Ga met een van onze gidsen mee op wadexcursie en ontdek de vele verrassingen van het dieren- en plantenrijk in dit uitgestrekte natuurgebied! We maken een 2 uur durende wandeling over het Wad en stoppen op verschillende plekken waar de gids uitleg geeft over het wad, het getij en andere bijzonderheden. Kom mee op ontdekkingsreis en ervaar al het moois van de Waddenzee! Duur van de excursie is 2 uur.

• 6 tot 20 personen

• Formerum

• Actief & Sportief en Wadden

• alle leeftijden

Locatie

Vertrek op de waddendijk ter hoogte van Formerum aan het eind van de Westerboutenweg. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Belangrijk om te weten

Kledingadvies: Warme, winddichte (boven)kleding, korte broek of legging. Geen blote voeten, of sandalen! Draag goed schoeisel dat strak zit, helemaal dicht is en vies mag worden (gympen/surfschoenen). Of huur Wadloopschoenen voor € 1, - per paar. Ze vallen klein, bij twijfel neem een maat groter. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Beschikbaarheid en prijzen

april ‘24

mei ‘24

Waddenvereniging Excursies

Wie een bezoek aan Terschelling brengt, brengt een bezoek aan het enige natuurlijke werelderfgoed in Nederland. De Waddenzee wordt wereldwijd erkend als uniek natuurgebied, iets om trots op te zijn. En dat is de Waddenvereniging zeker! Wat het gebied zo uniek maakt, ervaar je het beste tijdens een excursie in het gebied. Tijdens de zomermaanden organiseert de Waddenvereniging samen met enthousiaste vrijwilligers bijna dagelijks activiteiten op het wad en strand van Terschelling. Er zijn verschillende excursies: wadexcursie, sleepnetexcursie en kinderstranddag. Wees welkom en ervaar het Werelderfgoed Waddenzee op een compleet nieuwe en bijzondere manier.

VVV Terschelling

VVV Terschelling

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief