Wadproeverij Waddenvereniging

Ga mee op deze (culinaire) ontdekkingstocht op de bodem van de Waddenzee. Tijdens deze excursie slaan de wadgidsen van de Waddenvereniging en Terschellinger chefkok Flang Cupido de handen ineen. Samen nemen ze jullie mee op een (culinaire) ontdekkingstocht. Een excursie bomvol mooie verhalen over de bijzondere dieren en planten in dit werelderfgoed gebied, waarbij Flang alles toont wat eetbaar is uit de Waddenzee. Na een wandeling van bijna 2 uur, proeven we op de dijk een zelf geraapte oester en brood met zeewiertapenade. Duur van de excursie is 2 uur.

• 4 tot 20 personen

• Formerum

• Natuur, Duurzaam, Wadden en Culinair

• volwassenen en kinderen

Locatie

Startpunt is bij de Ans, ter hoogte van Formerum op de dijk. Afslag richting dijk, gelijk na loonbedrijf Trip/Hek, Oosterboutenweg.

Belangrijk om te weten

Kledingadvies: oude gympen of surfschoentjes en warme, winddichte (boven)kleding. Of huur wadloopschoenen voor € 1, - per paar. Graag 15 minuten voor aanvang aanwezig zijn.

Beschikbaarheid en prijzen

april ‘24

mei ‘24

Waddenvereniging Excursies

Wie een bezoek aan Terschelling brengt, brengt een bezoek aan het enige natuurlijke werelderfgoed in Nederland. De Waddenzee wordt wereldwijd erkend als uniek natuurgebied, iets om trots op te zijn. En dat is de Waddenvereniging zeker! Wat het gebied zo uniek maakt, ervaar je het beste tijdens een excursie in het gebied. Tijdens de zomermaanden organiseert de Waddenvereniging samen met enthousiaste vrijwilligers bijna dagelijks activiteiten op het wad en strand van Terschelling. Er zijn verschillende excursies: wadexcursie, sleepnetexcursie en kinderstranddag. Wees welkom en ervaar het Werelderfgoed Waddenzee op een compleet nieuwe en bijzondere manier.

VVV Terschelling

VVV Terschelling

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief