Fietsen

Fietsen op Terschelling

Fietsen op Waddeneiland Terschelling
Terschelling laat zich uitstekend verkennen op de fiets. Er is een uitgebreid netwerk aan fietspaden, dat je op alle mooie plekjes van het eiland brengt. Je kunt je eigen fiets meenemen, maar ook een fiets huren op het eiland bij de vele fietsverhuurbedrijven.

Bij sommige fietsverhuurders kun je vanaf de haven je fiets meenemen en wordt je bagage door de fietsverhuurder naar de accommodatie gebracht. En heb je onderweg een lekke band, dan is een telefoontje vaak al voldoende en wordt er zo snel mogelijk een nieuwe fiets gebracht.


Sporen in het Zand Fietsroute
Je kunt natuurlijk zelf je weg kiezen over het eiland met de VVV eilandkaart, maar ook bijvoorbeeld de ‘Sporen in het Zand’ fietsroute volgen. Deze tocht, die zo’n 40 kilometer lang is, voert langs allerlei plekken op het eiland met historische of culturele waarde. Afhankelijk van de windrichting fietst u de route naar keuze met de klok mee of tegen de klok in. Het routeboek is rijk geïllustreerd en te bestellen via onze webwinkel. Bekijk ook onze andere fietsroutes.

Zie ook:

Excursies met de fiets

13 jul20 julBewerken

13–20 juli 2024

0 excursies

juli ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

augustus ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief