Wandelroutes

Terschelling heeft heel veel mooie wandelpaden om eindeloos te wandelen. Hier hebben we een paar wandelroutes uitgelicht. Bij de VVV is een wandelboekje te verkrijgen.

De voorpret kan nu alvast beginnen!

Wat dacht je van een historische wandeling door West-Terschelling? Een wandeling langs de bunkers van Terschelling? Op pad in Oosterend?
Je kunt hier uren wandelen en gewoon je eigen pad bepalen in een uitgestrekte natuur.

Wandelnetwerk op Terschelling

Stichting Sporen in het Zand heeft in opdracht van Staatsbosbeheer een wandelroute ontwikkeld. Het eiland ligt nu letterlijk open om te verkennen, zonder dat u per abuis het moeilijk begaanbare pad heeft gekozen, of toch niet de route kan lopen omdat hij nu eenmaal te lang is.

Op strategische punten zijn de zogeheten knooppuntpalen geplaatst, waardoor de wandelaar heel gemakkelijk van zijn route af kan wijken om een andere route te vervolgen. Zo is onze gast flexibel geworden in zijn indelen van de te lopen kilometers. Bovendien helpt de route om het juiste pad te vinden, voor de juiste wensen.

Wandelboekje

Het netwerk staat uitgewerkt in het boekje dat wordt uitgegeven door de VVV Terschelling. U kunt het wandelboekje hier bestellen in de VVV Webshop. Het boekje omvat, naast het netwerk, diverse beschreven wandelingen en diverse Staatsbosbeheer paaltjes wandelingen. Een handige flora en fauna determinatie gedeelte is ingesloten.

Bestel dit boekje wandelen op Terschelling in de webshop

De zekerheid van:
VVV
Veilig betalen met:
iDEAL