Jutten

Jut mee en ruim het strand op

Deel je foto's en video's met #Terschellingchallenge

Naar het strand voor een lekkere wandeling of om te genieten van de zee? Pak dan vooral een zak bij een van de strandovergangen. Tijdens je wandeling kan jij je beste beentje voorzetten en de natuur verwennen. Hoe? Door jouw steentje bij te dragen aan een schonere natuur.

Stichting De Milieujutter is een non-profit organisatie, opgericht met de doelstelling om het strand en de duinen van Terschelling schoon te maken en schoon te houden van onafbreekbaar zwerfvuil. Help ook om het strand van Terschelling schoon te houden. Als je geïnteresseerd bent en mee wilt jutten, bel dan voor een afspraak. Of ga op een willekeurig deel van het strand jutten. Dan deponeer je het gevonden afval bij een strandpaal en geef je de locatie (paalnummer) telefonisch door aan de organisatie. Vervolgens zal de Milieujutter het dan meenemen.

Voor de kinderen
Ga op ontdekkingstocht over het eiland en verzamel het DNA van Terschelling. Wat is er nou leuker dan je eigen souvenir samen stellen. Met de Juttocht vul je de reageerbuisjes met natuurlijke elementen die je vindt op het eiland. Bijvoorbeeld, met zand, zeewater of dennennaalden. Of vind op het strand misschien wel de gekste dingen.

Bestel hier je eigen Terschelling Juttocht >>

Jut Excursies

18 apr25 aprBewerken

18–25 april 2024

0 excursies

april ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

mei ‘24

ma
di
wo
do
vr
za
zo

Zie ook:

De zekerheid van:

VVV Terschelling

Veilig betalen met:

VVV Terschelling

Aanmelden

Wil je persoonlijke tips voor je vakantie? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief