Terschelling's Oerol Festival is een toonaangevend evenement

Oerol op Terschelling

Oerol, locatietheater op Terschelling

Tien dagen lang is het eiland één groot podium voor theater, dans, straattheater, beeldende kunst en muziek. De eerste zomerzon, een prachtig eiland, een bruisend theaterprogramma vol nationale en internationale theatergroepen en lekkere muziek. Go Oerol!
Op strand, in de duinen, het bos, de schuur, de dijk of gewoon op straat. Waar je ook om je heen kijkt, er gebeuren altijd mooie, rare of verbazingwekkende dingen. Om dit alles mee te maken koop je het enige echte festivalbandje.

Lekker zitten?
Bij de VVV haal je nu met korting je warmebillenkussentje voor een aangename buitenvoorstelling. Ons voorpret-pakket van isolatiekussentje en Oerolkrant haal je voor slechts 2 euro aan de balie of bestel in de webshop!
Lekker sneupen op de markt? De Oerolbraderie is op dinsdag 19 juni op West, woensdag 20 juni in Hoorn en donderdag 21 juni  in Midsland.

Overnachten
Wil je huisjes of hotelkamers boeken voor een verblijf tijdens het Oerol festival? Klik dan HIER voor een overzicht. Niks meer vrij tijdens Oerol? Check onze twitter @terschellingvvv voor de laatste verblijfsmogelijkheden op Terschelling tijdens Terschellings Oerol festival! En blijf de vvv website bezoeken. Er kunnen weer accommodaties vrij komen. Kamperen is altijd mogelijk.

Lees meer over het Terschellings Oerol festival op www.oerol.nl

Hou de data voor de volgende jaren vast vrij!

Oerol 2019 14 t/m 23 juni
Oerol 2020 12 t/m 21 juni

 

 

  • promotion